Hradec Králové: Za dobré vysvědčení do aquacentra zdarma

15.01.2019 19:02

Ve školách se blíží pololetí a Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel krytého plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, ani letos nezapomene odměnit nejmenší školáky. S pololetním vysvědčením, kde nebude horší známka než trojka, mohou děti do deseti let navštívit aquacentrum zdarma.

Hradec Králové: Za dobré vysvědčení do aquacentra zdarma
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Tato každoroční akce bude probíhat od čtvrtka 31. ledna do neděle 3. února, nutný je pouze placený doprovod dospělé osoby. "Děti mohou prozkoumat nejen dětský koutek se skákacím hradem, skluzavkou a různými hrami. Najdou u nás i mnoho dalších atrakcí, vířivé a masážní bazénky, podvodní sopky, trysky, vodní clonu nebo protiproud. Ve velkém bazénu je pak každých 30 minut spouštěno vlnobití. Ti starší mohou vyzkoušet i 82 metrů dlouhý tobogán se světelnými efekty,“ řekla ředitelka SNHK Jaroslava Bernhardová.

Koho omrzí relaxování ve vířivkách, může projít spojovací chodbou do sousedního 50m plaveckého bazénu.

V baru u vody bude vedle klasické nabídky navíc připravena speciální akce v podobě pizzy s půllitrovým nápojem dle vlastního výběru za zvýhodněných 99 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…