Humpolec: Dopravní komplikace ve městě

08.07.2018 13:49

Vyjádření města k současné dopravní situaci.

Humpolec: Dopravní komplikace ve městě
Foto: infohumpolec.cz
Popisek: Humpolec

Vážení spoluobčané, návštěvníci našeho města. Jsme si vědomi, že současná dopravní situace se dostává do kritického momentu. Sešlo se v období letošních prázdnin, k několika souvisejícím uzavírkám, které mohou zkomplikovat průjezd městem i dosažení konkrétních cílů.

Je nám líto, ale není lehké koordinovat více souvisejících faktorů, jako jsou sledy technologických procesů, zájmy různých investorů (majitelů komunikací), závazné termíny provádění prací vzešlých z výsledků veřejných soutěží a někdy i nepředvídatelné komplikace při provádění prací.

Všechny tyto faktory pak mohou zapříčinit nepřehlednost v dopravě na území města Humpolce. Věřte, že snahou naší i všech pracovníků dodavatelských firem je tyto nepříznivé situace v co nejvyšší míře eliminovat. Abychom vás informovali o závazných termínech plánovaných uzavírek a předešli tak zbytečným fámám a nedorozuměním, uvádíme přehled stávajících a plánovaných uzavírek místních komunikací ve městě:

1. Ulice Husova a Školní (před Hotelem Fabrika a Kinem) včetně křižovatky ul. Hálkova a Školní (u Restaurace Baronka) termín dokončení do 31.8.2018

2. Ulice Jana Zábrany ke kruhové křižovatce v ul. Čejovská (před Kuchařovem) termín uzavírky 2.7.2018 – 31.10.2018. Dle dnešní dohody s dodavatelem stavebních prací bude zahájeno frézování povrchu až v pátek 6.7.2018 a do této doby zůstane komunikace průjezdná.

3. V ul. Nerudova v místě nově budovaného objektu samoobslužné myčky je termín úplné uzavírky stanoven do 5.7.2018. 4. Silnice II/347 v ul. Čejovská (od ul. Sluníčkova ke Školnímu statku) bylo nutné z důvodu špatně únosného podloží a s tím souvisejícími více pracemi prodloužit termín uzavírky do 23.8.2018. Aktuální informace z dnešního dne je, že pokud vše bude nadále probíhat bez komplikaci, mohla by být silnice zprůjezdněna koncem měsíce července 2018.

5. V termínu od 16. - 29.7.2018 je plánována uzavírka ul. Hálkova v prostoru před prodejnou PROTECT z důvodu rekonstrukce plynovodního řadu. Přičemž v termínu od 16. – do 22.7. se bud jednat o částečnou uzavírku s možností omezeného průjezdu a v termínu od 23. do 29.7 bude ul. Hálkova v tomto prostoru zcela uzavřena.

Všem řidičům, majitelům a uživatelům nemovitostí dotčených uzavírkami a omezeními při užívání silnic a místních komunikací se omlouváme za komplikace, které jim prováděním prací způsobujeme. Dovolujeme si tímto všechny požádat o trpělivost a pochopení s tím, že určitě všichni následně oceníme kvalitativní zlepšení komunikací a navazující infrastruktury v našem městě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…