Humpolec: Dopravní komplikace ve městě

08.07.2018 13:49

Vyjádření města k současné dopravní situaci.

Humpolec: Dopravní komplikace ve městě
Foto: infohumpolec.cz
Popisek: Humpolec

Vážení spoluobčané, návštěvníci našeho města. Jsme si vědomi, že současná dopravní situace se dostává do kritického momentu. Sešlo se v období letošních prázdnin, k několika souvisejícím uzavírkám, které mohou zkomplikovat průjezd městem i dosažení konkrétních cílů.

Je nám líto, ale není lehké koordinovat více souvisejících faktorů, jako jsou sledy technologických procesů, zájmy různých investorů (majitelů komunikací), závazné termíny provádění prací vzešlých z výsledků veřejných soutěží a někdy i nepředvídatelné komplikace při provádění prací.

Všechny tyto faktory pak mohou zapříčinit nepřehlednost v dopravě na území města Humpolce. Věřte, že snahou naší i všech pracovníků dodavatelských firem je tyto nepříznivé situace v co nejvyšší míře eliminovat. Abychom vás informovali o závazných termínech plánovaných uzavírek a předešli tak zbytečným fámám a nedorozuměním, uvádíme přehled stávajících a plánovaných uzavírek místních komunikací ve městě:

1. Ulice Husova a Školní (před Hotelem Fabrika a Kinem) včetně křižovatky ul. Hálkova a Školní (u Restaurace Baronka) termín dokončení do 31.8.2018

2. Ulice Jana Zábrany ke kruhové křižovatce v ul. Čejovská (před Kuchařovem) termín uzavírky 2.7.2018 – 31.10.2018. Dle dnešní dohody s dodavatelem stavebních prací bude zahájeno frézování povrchu až v pátek 6.7.2018 a do této doby zůstane komunikace průjezdná.

3. V ul. Nerudova v místě nově budovaného objektu samoobslužné myčky je termín úplné uzavírky stanoven do 5.7.2018. 4. Silnice II/347 v ul. Čejovská (od ul. Sluníčkova ke Školnímu statku) bylo nutné z důvodu špatně únosného podloží a s tím souvisejícími více pracemi prodloužit termín uzavírky do 23.8.2018. Aktuální informace z dnešního dne je, že pokud vše bude nadále probíhat bez komplikaci, mohla by být silnice zprůjezdněna koncem měsíce července 2018.

5. V termínu od 16. - 29.7.2018 je plánována uzavírka ul. Hálkova v prostoru před prodejnou PROTECT z důvodu rekonstrukce plynovodního řadu. Přičemž v termínu od 16. – do 22.7. se bud jednat o částečnou uzavírku s možností omezeného průjezdu a v termínu od 23. do 29.7 bude ul. Hálkova v tomto prostoru zcela uzavřena.

Všem řidičům, majitelům a uživatelům nemovitostí dotčených uzavírkami a omezeními při užívání silnic a místních komunikací se omlouváme za komplikace, které jim prováděním prací způsobujeme. Dovolujeme si tímto všechny požádat o trpělivost a pochopení s tím, že určitě všichni následně oceníme kvalitativní zlepšení komunikací a navazující infrastruktury v našem městě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.