Informační kiosek s úřední deskou ve Vodňanech funguje nepřetržitě

06.11.2016 19:46

Již několik týdnů stojí před naší radnicí tzv. informační kiosek. Jedná se o panel s dotykovou obrazovkou, který umožňuje obyvatelům Vodňan i návštěvníkům nepřetržitý přístup k informacím umístěným na webových stránkách města.

Informační kiosek s úřední deskou ve Vodňanech funguje nepřetržitě
Foto: vodnany.eu
Popisek: Vodňany

Zájemci z řad občanů města se tak mohou na velké přehledné obrazovce seznámit s chystanými novinkami, vyhláškami, usnesením z jednání rady města a zastupitelstva města a mnoha dalšími užitečnými údaji. Návštěvníci našeho města zase jistě ocení přístup k zajímavostem Vodňan a okolí, nabídku turistických cílů, přehled restaurací či ubytovacích zařízení.

Účelem pořízení informačního kiosku byl nejen rychlejší, dostupnější a kvalitnější přenos informací směrem k občanům, ale primárně se jednalo o náhradu stávající úřední desky v papírové formě za elektronickou úřední desku, která tu stávající dokáže plně nahradit, není závislá na velikosti venkovního prostoru jako „dosluhující“ úřední deska a rovněž splňuje všechny legislativní podmínky dle ustanovení § 26 odst. 1 zákona č. 500/2004 , správní řád, ve znění pozdějších předpisů. Občané se mohou přesvědčit, že nová úřední deska je jednoduchým, moderním a přehledným systémem, dostupným všem 24 hodin denně. V následujícím období dojde k demontáži zbývajících vývěsek před budovou radnice a úřední deska bude přístupná pouze na webových stránkách města. To jistě povede ještě k většímu zájmu o náš nový informační kiosek.             

Na pořízení tohoto informačního prostředku se významnou měrou podílela Nadace ČEZ, která poskytla příspěvek ve výši 215 000,- Kč. Celková cena informačního panelu dosáhla téměř 700 000,- Kč včetně veškerých nákladů na přípravu, montáž a vlastní připojení. Po několikatýdenním zkušebním provozu byl informační kiosek slavnostně otevřen 21. října 2016 za přítomnosti zástupce ČEZ pana Petra Šuleře, starosty města Václava Heřmana a místostarosty Milana Kodádka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…