Jičín: Nadační fond nemocnice prodloužil termín pro podávání žádostí o stipendia

10.07.2019 9:15

Nadační fond Oblastní nemocnice Jičín a.s. prodloužil termín pro podávání žádostí o stipendia do 10. září 2019. Pokud je akademický rok 2018/2019 pro vás absolventský a studujete (či jste úspěšně dostudovali) obory všeobecná sestra, dětská sestra, porodní asistentka, fyzioterapeut nebo praktická sestra, výzva se týká právě vás.

Jičín: Nadační fond nemocnice prodloužil termín pro podávání žádostí o stipendia
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Žadatelem o stipendium musí být studentka či student absolventského ročníku 2019 příslušného studijního nebo vzdělávacího programu (oboru), což znamená, že musí mít v době podání žádosti splněny všechny povinnosti a předpoklady nutné pro zakončení studia v roce 2019. Podmínkou je také podpis Smlouvy o poskytnutí stipendia a o uzavření budoucí pracovní smlouvy s Oblastní nemocnicí Jičín (jako budoucím zaměstnavatelem). Žadatel se tak zaváže nastoupit do zaměstnání v jičínské, anebo novobydžovské nemocnici.

Každý žadatel o stipendium je oprávněn podat pouze jednu žádost. Musí být doručena na adresu: Nadační fond Oblastní nemocnice Jičín, Žižkovo náměstí 18, 506 01 Jičín. Obálku je nutné viditelně označit nápisem „Stipendium – sestra“.

Žadatelé o stipendium jsou povinni k vyplněnému formuláři přiložit, za prvé, aktuální potvrzení o studiu, ne starší 30 dnů, které vydá příslušná škola. Musí z něho vyplývat, že žadatel dané studium absolvuje v roce 2019. Za druhé, žadatel musí přiložit podepsaný návrh Smlouvy o poskytnutí stipendia a o uzavření budoucí pracovní smlouvy za stranu Budoucího zaměstnavatele (Oblastní nemocnice Jičín a.s.), který s žadatelem uzavře pracovní smlouvu. Za třetí, je povinné rovněž přiložit prohlášení o tom, zda žadatel je, či není zařazen do jiného stipendijního programu. Jestliže je, musí uvést do kterého a musí přiložit kopii smlouvy o poskytnutí tohoto stipendia.

Stipendia budou rozdělena do maximální výše alokovaného finančního limitu, což je 1,6 milionu Kč. Pro absolventy oborů všeobecná sestra, dětská sestra, porodní asistentka a fyzioterapeut jsou určena stipendia ve výši 80 tisíc Kč, pro absolventy oboru praktická sestra 60 tisíc Kč. Na zařazení do programu a poskytnutí stipendia není právní nárok.

Žádosti k Nadačnímu fondu Oblastní nemocnice Jičín a.s. jsou dostupné na webových stránkách města ZDE.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …