Jindřichův Hradec: Město koupí tenisový areál pod gymnáziem

09.05.2021 6:32

Zastupitelstvo města Jindřichův Hradec schválilo odkup tenisového areálu pod Gymnáziem Vítězslava Nováka. Společnost Teniscentrum Jindřichův Hradec s.r.o. městu areál prodá za 7,9 mil. Kč. Tenisové kurty a zázemí jsou na městském pozemku.

Jindřichův Hradec: Město koupí tenisový areál pod gymnáziem
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

„Koupí nabízeného areálu došlo ke sjednocení vlastnictví pozemků a staveb. Areál bezprostředně navazuje na městský park a vybudované zázemí v nabízeném areálu by mohlo být využito pro kulturní akce pořádané městem v parku (letní kino, akce Přes kopec na Hradec, Den dětí, rozloučení s prázdninami apod.). Koupí areálu město získalo sportoviště, které nejenže splňuje podmínky k pořádání soutěžních tenisových zápasů, ale je také ve výborném udržovaném stavu,“ doplnil místostarosta Jindřichova Hradce Radim Staněk.

Areál se skládá z budovy šaten s kanceláří a minibarem vystavené v roce 2006, pergoly, parkoviště – asfaltová plocha pro 16 parkovacích míst, oplocení areálu, zpevněné plochy pro pěší, třech venkovních tenisových kurtů s antukovým povrchem, dvou krytých tenisových kurtů a přetlakové haly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…