Jindřichův Hradec: Muzeum fotografie chystá vernisáž a vzpomínkový pořad

04.03.2022 6:27 | Tisková zpráva

Muzeum fotografie a moderních obrazových médií zve na vernisáž výstavy Přírodní poklady zemí V4 ve čtvrtek 24. března od 17.00 hodin. Výstava 60 nejkrásnějších českých, maďarských, polských a slovenských snímků přírody vznikla z pověření Ministerstva zahraničních věcí a obchodu Maďarska a koordinovala ji naturArt - Maďarská asociace fotografů přírody ve spolupráci s nejprestižnějšími fotografickými sdruženími zemí Visegrádské čtyřky.

Jindřichův Hradec: Muzeum fotografie chystá vernisáž a vzpomínkový pořad
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

PŘÍRODNÍ POKLADY ZEMÍ V4

Země visegrádské skupiny se nacházejí v zeměpisném regionu s bohatým kulturním dědictvím a velkolepými přírodními poklady. Maďarské předsednictví Visegrádské skupiny v letech 2021/2022 s mottem "Oživení Evropy" si klade za cíl podpořit hospodářské oživení regionu se zaměřením na udržitelnost, klimatickou politiku a ekologickou hospodářskou transformaci. Připravovaná výstava vyzdvihuje velkolepé přírodní krásy zeměpisného regionu V4, které se snažíme zachovat pro budoucí generace. Prezentaci výstavy v Jindřichově Hradci připravilo Vzdělávací a kulturní centrum Jindřichův Hradec a Lisztův institut Praha.

Vernisáž se uskuteční 24. 3. 2022. Výstava potrvá do 24. 4. 2022

ITALSKÉ CHVILKY S MIROSLAVEM HORNÍČKEM

Ing. Pavel Kopp, místopředseda SPI, fotograf, diplomat a podnikatel Vám představí Miroslava Horníčka nejen jako herce, spisovatele, režiséra, ale i jako osobního přítele, se kterým uspořádal řadu výstav a vydal s ním poutavou knihu "Chvilky s Itálií. Na besedě ve čtvrtek 24. 3. 2022 u příležitosti zakončení výstavy můžete zakoupit autobiografii Pavla Koppa "Toulky vlastní minulostí" i zmíněnou knihu "Chvilky s Itálií".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,

je SPD ochotná ke spolupráci, příp. k vytvoření koalice s KSČM pro parlamentní volby v příštím roce? Děkuji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Loňský rekord návštěvnosti Open House Brno padl

10:23 Brno: Loňský rekord návštěvnosti Open House Brno padl

Přes 31 tisíc návštěv, prohlídky s asistenční službou pro nevidomé či světová hudební premiér,– to b…