Jindřichův Hradec: Přes kopec na Hradec vyšláplo 388 lidí

15.10.2021 12:59 | Tisková zpráva

Loučení s turistickou sezónou proběhlo na jedničku. Krásné sobotní odpoledne využilo téměř 400 lidí k tomu, aby si udělalo vyjížďku na kole nebo procházku po okolí Jindřichova Hradce.

Jindřichův Hradec: Přes kopec na Hradec vyšláplo 388 lidí
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Start i cíl výšlapu Přes kopec na Hradec byl ve sportcentru na Bobelovce a pro účastníky byly připraveny dvě cyklistické a jedna pěší trasa (více ZDE). Každý se nejprve zaregistroval a dostal diplom, který byl po návratu a odregistrování vstupenkou do tomboly.

Celkem na trasy vyrazilo 388 lidí všech věkových kategorií. Přes kopec na Hradec aneb Jindřichohradecký pedál totiž není závod v pravém slova smyslu, kde by šlo o čas, ale jde hlavně o to, aby si všichni užili aktivní příjemné odpoledne. Na trať se tentokrát vydal také starosta Jindřichova Hradce Jan Mlčák, který na závěr celého odpoledne také vylosoval výherce ve velké tombole, kde kromě hlavní ceny jízdního kola, byly dárkové tašky, sportovní batohy a dárky od partnera akce Bike medic. Šťastným majitelem nového jízdního kola se stal pan Tomáš Nevšímal, která prý bicykl věnuje svému synovi Patrikovi.

I tentokrát na všechny, kteří dorazili zpátky do cíle, čekaly kromě tomboly také špekáčky k opečení a doprovodný program. Pro děti byl připravený skákací hrad, nechyběl stánek Českého červeného kříže s ukázkami první pomoci, stánek České průmyslové zdravotní pojišťovny a stánek tady měla také firma Bike medik. Ti poskytli několik kol k vyzkoušení dětem i dospělým. Odpolednem provázel moderátor Michal Arnošt.

Na to, jak probíhal jarní Přes kopec na Hradec se můžete podívat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…