Kancelář architektury města Karlovy Vary slaví páté narozeniny

17.03.2023 16:43 | Tisková zpráva

Kancelář architektury města Karlovy Vary (KAM KV°) oslaví v březnu již 5 let od svého založení. Za dobu svého působení má za sebou desítky projektů, ať už v oblasti koncepčního plánování města, tak dílčích úprav veřejných prostranství či veřejných budov.

Kancelář architektury města Karlovy Vary slaví páté narozeniny
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Tým KAM KV° si vytyčil důležitý cíl, a tím je zkvalitňování života v Karlových Varech napříč politickou reprezentací. Chce krásnější, přívětivější, ale hlavně zdravé a konkurence schopné město.

„Ulice, prostranství, domy ale i potrubí. Víme, kudy co vede, kde co stojí. Analyzujeme stávající a plánujeme budoucí podobu Karlových Varů, komunikujeme s obyvateli. Urbanismus a architektura jsou hlavní náplní naší práce, kterou jako příspěvková organizace města Karlovy Vary poctivě vykonáváme již pátým rokem,“ říká Karel Adamec, ředitel KAM KV°.

Při příležitosti výročí založení příspěvkové organizace města se veřejnosti otevřou dveře Zámecké věže, kde se tým KAM KV° s obyvateli a přáteli města rád potká a představí jim, jak vidí budoucnost Karlových Varů, na jakých projektech pracoval a které připravuje. Zajímá vás budoucnost okolí Dolního nádraží, veřejných prostranství ve městě, karlovarských mostů nebo jiných projektů? Tyto a další projekty, na kterých tým KAM KV° pracuje, budou součástí výstavy a bude se o nich s návštěvníky v průběhu večera bavit.

„První jarní den, tedy v úterý 21. března, od 16 do 20 hodin bude zdarma zpřístupněna interaktivní UNESCO výstava v Zámecké věži, kde pro návštěvníky budou připraveny také dvě komentované prohlídky, výstava shrnující naši práci,“ doplnila Jana Boukalová z KAM.

Více informací o KAM a jeho akcích a projektech najdete na webu ZDE nebo na sociálních sítích.

Anketa

Je v pořádku hrozit blokádami vládních budov?

94%
5%
hlasovalo: 49426 lidí

5. narozeniny KAM KV°

21. 3. 2023, 16:00 - 20:00
Zámecká věž, Zámecký vrch 431/2

Vstup zdarma

  • navštivte interaktivní výstavu Great Spa Towns of Europe
    (od 16 do 20 hodin bude zpřístupněna zdarma, od 16 a od 18 hodin se uskuteční pro zájemce dvě komentované prohlídky výstavy)
  • venkovní výstava 5 let KAM
  • prezentace práce KAM od 17 hodin

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…