Kladno: Buďte i podruhé součástí plánování budoucnosti sociálních služeb ve městě

13.07.2021 21:10

Kladno připravuje tzv. Komunitní plán sociálních služeb. Jde o důležitý strategický dokument města pro řízení systému sociálních služeb, jako jsou pečovatelská služba, domovy pro seniory, azylové domy, nízkoprahová denní centra apod. Jedním z klíčových prvků komunitního plánování je zapojení veřejnosti.

Kladno: Buďte i podruhé součástí plánování budoucnosti sociálních služeb ve městě
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

První představení, kdy se mohla veřejnost vyjádřit k dokumentu, proběhlo 19. května, nyní vás zveme k představení a projednání jeho finální verze.

Seznamte se se strategickým dokumentem viz níže a řekněte své připomínky na červencovém online veřejném projednávání.

S ohledem na současnou pandemickou situaci představí přípravný tým rozpracovaný komunitní plán široké veřejnosti na online setkání prostřednictvím nástroje MS Teams. Veřejné projednávání se uskuteční 21. července od 16:00 do 18:00. Kdokoliv bude mít možnost zapojit se do diskuze ohledně budoucích opatření, a přispět tak svými připomínkami, nápady, vizemi ke konečné podobě komunitního plánu.

V případě zájmu o připojení k online veřejnému projednání kontaktujte přípravný tým na emailové adrese komunitniplan@moore-czech.cz, a to nejpozději do 20. července. „Nejpozději den před konáním setkání vám pak zašleme pozvánku s hypertextovým odkazem, prostřednictvím kterého se k setkání připojíte. Pro připojení se k MS Teams není nutné cokoli instalovat. K jednání se připojíte prostým kliknutím na výše zmíněný odkaz,“ informovala členka týmu Daniela Cimrmanová z Oddělení dotací a přípravy projektů Magistrátu města Kladna.

S rozpracovaným komunitním plánem se mohou zájemci také předem seznámit na titulní straně webu města. Zájemci bez připojení k internetu si pak mohou domluvit s Danielou Cimrmanovou na telefonním čísle 312 604 329 schůzku, při zachování všech hygienických nařízení si návrh dokumentu osobně v předem dohodnutém termínu prohlédnout a své připomínky jí sdělit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Smíchovskou lávku dostalo město od Prahy bezúplatně

13:05 Mladá Boleslav: Smíchovskou lávku dostalo město od Prahy bezúplatně

Smíchovská lávka, jejíž část loni Mladá Boleslav zachránila před sešrotováním, je nyní oficiálně maj…