Kolín: V neděli 11. července se bude koncertovat na Karlově náměstí

09.07.2021 11:38

První koncert v rámci Kolínského kulturního léta se uskuteční v neděli 11. července od 18 do 21 hodin. Vystoupí kolínská kapela Mahlzeit, následovat bude KONCERT V BARVÁCH SEMAFORU a večer zakončí LENNY, folková zpěvačka, dcera Lenky Filipové.

Kolín: V neděli 11. července se bude koncertovat na Karlově náměstí
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

Koncerty se odehrají na Karlově náměstí, vstupné je zdarma!

Po stranách náměstí nebudou chybět stánky s občerstvením. Parkování na Karlově náměstí bude z důvodu konání akce omezeno. Sledujte, prosím, dopravní značení.

Upozorňujeme, že akce se uskuteční s respektem k aktuálním vládním opatřením.

MAHLZEIT

Dobrou chuť, Kolíně! Kapela Mahlzeit působí na místní hudební scéně již několik let. Zaměřuje se především na ambientní akce k poslechu, ovšem ve svém repertoáru má též rychlejší písně. Kromě akcí pro uzavřenou společnost vystoupila mimo jiné i na Otevřené ulici a opakovaně také na plese města Kolína.

KONCERT V BARVÁCH SEMAFORU

Zpěváci a herci Dáša Zázvůrková a Petr Macháček přichází s největšími hity divadla SeMaFor, z pera Suchého a Šlitra. Tato nová generace divadla SeMaFor vystupuje s požehnáním Jiřího Suchého a Jitky Molavcové! Posluchači se mohou těšit na hity jako Tereza, Kolena, Tak abyste to věděla, Nevyplacený blues, V opeře, Pramínek vlasů a mnoho dalších z muzikálů Dobře placená procházka, Kdyby tisíc klarinetů a Zločin v šantánu. Doprovodná kapela: Swing trio - Jakub Šafr (klavír), Rudolf Musil (saxofon) a Jan Greifoner (kontrabas).

LENNY

Lenka Filipová, dcera folkové zpěvačky a kytaristky Lenky Filipové a architekta Borise Drbala. Její dědeček byl divadelní a televizní herec Adolf Filip. Již ve čtyřech letech začala hrát na klavír. Později přešla na sólový zpěv doprovázený hrou na klavír. Komponovala melodie a poté k nim přidávala i text. V jedenácti letech složila svou první píseň. V šestnácti začala hrát s kapelou a doprovázet svou matku na jejích turné po Evropě, Austrálii, Americe a Kanadě. Ve stejném období se také zúčastnila americké mezinárodní písničkářské soutěže International Songwriting Competition, kde se se svou skladbou „You're My Everything“ dostala až do semifinále. V roce 2013 odmaturovala na anglicko-českém gymnáziu AMAZON. Od října 2013 studovala na hudební škole British and Irish Modern Music Institute v Londýně tříletý obor skladba (songwriter). V roce 2018 se objevila ve výběru osobností „30 pod 30“ magazínu Forbes, které podle něj „mění svět okolo sebe“. Úspěch se skladbou „Hell.o“ slavila také v Itálii, kde se představila v tamní talk show Che tempo che fa. V červnu téhož roku se skladbou vystoupila jako host na 11. ročníku hudebních cen Wind Music Awards ve Veroně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…