Kroměříž: Hokejisté sehrají utkání ve prospěch onkologicky nemocných dětí

24.01.2018 20:31

Hokejisté v čele s mistrem světa Petrem Čajánkem sehrají na zimním stadionu v Kroměříži dobročinné utkání, jehož výtěžek je určený dětem trpícím rakovinou. Druhý ročník akce nazvané Vendulčina benefice se uskuteční v sobotu 27. ledna od 15:30. Loňské premiérové utkání navštívily 2000 lidí a Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek vyneslo 400.000 korun.

Kroměříž: Hokejisté sehrají utkání ve prospěch onkologicky nemocných dětí
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Hokejový klub Kroměříž bude kromě Petra Čajánka posílen například i o bývalého zlínského hokejistu Jiřího Marušáka. Těšit se na vás budou hráči všech generací kroměřížského hokejového klubu. Připravili jsme přehlídku všech družstev, zápas, který zapojí muže, mládež i děti, hokejisty i šikovné hokejistky,“ popsal manažer hokejového klubu a radní Kroměříže Karel Holík.

Loni sklidila benefice pro Vendulku Šindelářovou, která se mezitím s nemocí úspěšně poprala, až nečekaný ohlas. „Na dobročinnou věc se vybraly statisíce korun. Nechali jsme se unést sportovní i lidskou atmosférou a letos tomu snad nebude jinak,“ přál si Holík. Na diváky bude čekat i doprovodný program v podobě koncertu skupiny Polygon.

Kromě hokejistů podpoří charitativní akci i další subjekty. Kdo nemůže dorazit osobně, ale rád by onkologicky nemocným dětem pomohl, může poslat finanční dar na bankovní účet nadačního fondu Krtek číslo 3503770297/0100, variabilní symbol 270118. Více informací je na webových stránkách ZDE, ZDE a ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…