Kroměříž: Město projedná s občany parkování v ulici Zeyerova

20.01.2023 12:03 | Tisková zpráva

Kroměřížská radnice připravuje další setkání s občany, s nimiž představitelé města chtějí projednat chystaný záměr rozšíření parkovacích míst ve vnitrobloku v ulici Zeyerova.

Kroměříž: Město projedná s občany parkování v ulici Zeyerova
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Veřejné projednání se uskuteční ve středu 25. ledna v 16:30 hodin v zasedací místnosti radnice na Velkém náměstí. Občanům, které záměr zajímá, jej představíme a budeme také připraveni zodpovědět jejich otázky,“ uvedl místostarosta Karel Holík.

Nedostatek parkovacích míst je podobně jako v jiných městech i problém, který trápí obyvatele Kroměříže. Sídliště Slovan není výjimkou. „Konkrétně ve vnitrobloku v Zeyerově ulici bychom rádi projektovali dvě parkoviště, kde by bylo zhruba 20 parkovacích míst,“ poznamenal vedoucí radničního odboru investic Libor Pecháček.

Záměr na nová parkoviště v Zeyerově ulici je dalším v řadě, který bude novým vedením kroměřížské radnice projednán s občany, jichž se týká. Město loni v listopadu s obyvateli Kroměříže projednalo záměr rozšíření parkoviště v ulici Slovenského národního povstání a také legalizaci parkovacích míst a zavedení jednosměrného provozu v ulici Sládkova. V prosinci se pak lidé na radnici dozvěděli informace o záměru na stavbu multifunkčního hřiště se zázemím v Braunerově ulici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…