Kroměříž: Rekonstrukce plynovodu a plynových přípojek dočasně omezuje chodce i řidiče

10.08.2020 7:35

Na několika místech ve Vážanech a v Kroměříži ve Velehradské ulici probíhá rekonstrukce plynovodů a plynovodních přípojek. Práce již byly zahájeny a dokončeny by měly být nejpozději do 30. října tohoto roku.

Kroměříž: Rekonstrukce plynovodu a plynových přípojek dočasně omezuje chodce i řidiče
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Obyvatelé Vážan, chodci a řidiči jedoucí z Kroměříže do Vážan po ulici Velehradská by měli počítat s některými omezeními. Akci neprovádí město Kroměříž,“ uvedl Martin Posolda z radničního odboru služeb.

Společnost RM GAS, Hvozdná pracuje na rekonstrukci plynovodu ve Velehradské ulici souběžně se zdí městského hřbitova. V souvislosti s touto zakázkou platí uzavírka parkoviště u hřbitova a navazujícího chodníku.

V ulicích Požárníků a K Potoku v místní části Vážany provádí rekonstrukci plynovodu a plynovodních přípojek firma Gasmont Přerov, v části ulice Požárníků (od křižovatky s ulicí K Potoku směrem za restauraci U Klimešů) platí úplná uzavírka místní komunikace.

Třetí část rekonstrukce plynovodů provádí společnost Montáže inženýrských sítí, Protivanov, a to v ulicích Osvoboditelů, Stavbařů, Pionýrů a Požárníků ve Vážanech. Práce se dotknou jak provozu na chodnících, které budou pro chodce uzavřené, tak i částečného zúžení vozovek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…