Kroměříž: Sociální služby přijímají žádosti od zájemců o dílnu Hanáček pro postižené

11.10.2017 14:25

Sociální služby města Kroměříže přijímají žádosti od klientů, kteří by chtěli využívat sociálně terapeutickou dílnu Hanáček. Bude v provozu od 1. ledna příštího roku pro klienty s lehkým až středně těžkým mentálním postižením ve věku od 18 do 64 let. Cílem je snaha naučit je pracovnímu režimu, aby se mohli uplatnit na trhu práce.

Kroměříž: Sociální služby přijímají žádosti od zájemců o dílnu Hanáček pro postižené
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Služba bude sice v provozu až od příštího roku, ale žádosti přijímáme již nyní,“ uvedla ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže Dagmar Klučková. Formuláře jsou dostupné na ředitelství sociálních služeb nebo na jejich internetových stránkách www.sskm.cz. Další informace lidé získají u vedoucí sociální pracovnice Dany Brhelové, e-mail: brhelova@sskm.cz, tel.: 537 500 760 a 727 825 070.

Dílna bude fungovat v jednom z objektů domova pro osoby se zdravotním postižením Barborka. Klientům bude poskytována zdarma, a to vždy od pondělka do pátku od 8:00 do 15:00. Kapacita dílny je 22 klientů. Díky ní si mentálně postižení lidé osvojí různé rukodělné dovednosti. Výrobky z terapeutické dílny bude pak nabízet obchůdek na Riegrově náměstí, který bude rovněž součástí projektu sociálně terapeutických dílen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…