Kroměříž představila své krásy na brněnských veletrzích Regiontour a Go

26.10.2022 13:07 | Tisková zpráva

Město Kroměříž se představilo na mezinárodním veletrhu turistických možností v regionech Regiontour. Ten se konal na brněnském výstavišti od 20. do 23. října souběžně s veletrhem průmyslu cestovního ruchu Go.

Kroměříž představila své krásy na brněnských veletrzích Regiontour a Go
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Kroměříž se na veletrhu představila v samostatném stánku, který grafickým zpracováním vycházel z turistického webu města s podtitulem Poznej, prožij, prozkoumej. A samozřejmě lákal k poznání Kroměříže, k prozkoumání všech jejích zajímavostí a k prožití některé z mnoha akcí, které se tu v průběhu roku konají,“ uvedl radní Jiří Kašík.

Největší zájem byl o informace a materiály týkající se památek UNESCO – Arcibiskupského zámku a zahrad. Návštěvníci se rovněž zajímali o prohlídkové trasy centrem města, které pod názvem Kroměříží po svých město Kroměříž připravuje už druhým rokem, a tradičně se často ptali po cyklotrasách a možnostech cykloturistiky ve městě a okolí. Z nabízených propagačních materiálů byla pro návštěvníky nejlákavější letošní novinka – malovaná cyklomapa Kroměřížska. Tu pracovníci města spolu se zástupci CBS nakladatelství, které se na její přípravě podílelo, přímo v prezentačním stánku symbolicky pokřtili. „Pochvalu jsme sklidili také za některé propagační dárkové předměty, třeba za pexeso s fotografiemi nejzajímavějších míst v Kroměříži,“ doplnila Petra Svačinová, vedoucí radničního odboru Útvar tajemníka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

22:09 Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

Hokejové mistrovství světa se roku 2026 bude konat ve švýcarských městech Curych a Fribourg. Právě z…