Liberec: Den otevřených dveří se setkal s úspěchem

19.09.2011 9:48

První návštěvní odpoledne, které pro občany přichystala primátorka Martina Rosenbergová formou Dne otevřených dveří, předčilo očekávání. První zkušební devadesátiminutovka uběhla jako nic a primátorka se díky podnětným rozhovorům s Liberečany dozvěděla konkrétně, co je trápí.

Liberec: Den otevřených dveří se setkal s úspěchem
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

„Neočekávala jsem hned napoprvé takový zájem a velmi mě to potěšilo. Návštěvníci mi přiblížili situace z jejich reálného života, ve kterých se ocitají bezesporu nikoliv jen oni sami, ale dle okruhů, se kterými za mnou s důvěrou přišli, i další obyvatelé našeho města," říká Martina Rosenbergová.

 

Využít šance svěřit se se svými potížemi přímo primátorce přišli například senioři, kteří se zajímají o Domy s pečovatelskou službou. Ostatně to nebyl jediný dotaz na téma ze sociální oblasti. Další návštěvník žádal například radu v řešení své situace na trhu práce, jiní příchozí pak předložili návrhy na řešení konkrétních dopravních záležitostí, které se jim nelíbí.

 

Další Den otevřených dveří proběhne 23.9.2011 od 12:00 do 14:00 hodin a i nadále platí vymezený patnáctiminutový prostor pro jednoho občana a není nutné objednávat se předem.

 

Říjnové termíny:

 

11.10.2011 14:00 - 16:00 hodin

25.10.2011 14:00 - 16:00 hodin

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Unimo buňky do Těšnovic dodá firma ze Slovenska

16:14 Kroměříž: Unimo buňky do Těšnovic dodá firma ze Slovenska

Vítězné projekty loňského úvodního ročníku participativního rozpočtu nazvaného Vaše Kroměříž se blíž…