Litoměřice: Děti z azylové ubytovny v Želeticích mají nové hřiště

01.04.2016 10:05

Děti z azylové ubytovny v Želeticích si mají kde hrát. Dnes předalo vedení města neziskové organizaci Naděje, která je provozovatelem objektu, zbrusu nové hřiště s oplocením. Určené je hlavně nejmladším obyvatelům zařízení, v němž v současné době žije zhruba 45 dětí různého věku.

Litoměřice: Děti z azylové ubytovny v Želeticích mají nové hřiště
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Hřiště bylo vybudováno u azylového domu na pozemku, který byl v poslední době kvůli nevyhovujícímu technickému stavu uzavřen. “Cílem bylo umožnit dětem, mládeži, ale i dospělým sportovat, a odklonit je tak od patologických forem trávení volného času,” uvedla Miroslava Najmanová, koordinátorka Programu prevence kriminality. Pracovníci Naděje se sociálně slabými rodinami systematicky pracují a nové hřiště bude pro jejich práci významným přínosem.

Na stavbu získalo město dotaci ve výši 274 tisíc korun z Ministerstva vnitra ČR, respektive z Programu prevence kriminality. Dalších 331 tisíc přidalo ze svého.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

10:28 Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

Jablonecká náměstkyně primátora pro oblast humanitní přivítala v obřadní síni vítěze okresních kol v…