Litoměřice: Vánoční trhy potrvají až do příští neděle

16.12.2018 16:55

Dřevěné domečky zdobené vánočním chvojím a zlatými hvězdami, vůně svařeného vína, sváteční melodie a rozzářené oči dětí – Zahrada Čech, s.r.o., opět zpestřuje hektický předvánoční čas Vánočními trhy, tentokrát s tématem "Hvězdné Vánoce". Probíhat budou na Mírovém náměstí do 23. prosince každý den v době od 10 do 18 hodin.

Litoměřice: Vánoční trhy potrvají až do příští neděle
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Návštěvníci mohou načerpat inspiraci na vánoční dekorace, nakoupit si drobné dárky pod stromeček nebo jen tak nasát vánoční atmosféru plnou koled, pohádek pro děti, soutěží i koncertů. Děti jistě potěší krásný betlém, živá zvířátka i tvořivé dílničky. Návštěvníky provede trhy vánoční naučná stezka o vánočních zvycích a obyčejích. Ani letos nechybí tradiční zdobení vánočních stromečků litoměřickými mateřskými školkami a dalšími dětskými subjekty.

V průběhu trhů vystoupí mateřské školky a dětské instituce z Litoměřic se svými sborečky, Sváťovo dividlo, Štěpánčino divadlo, pěvecký sbor Páni kluci, zahraje Rosťa Pechoušek, kapela NO NAME LT či Podřipský žesťový kvintet. Příští sobotu zpestří muzikálová a sólová zpěvačka Kamila Nývltová. Celé trhy slavnostně zakončí koncert finalistky pěvecké soutěže SuperStar Leony Šenkové a speciální hvězdná a světelná show v podání dívčí skupiny Vox Luminas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.