Litoměřice: Zastupitelé doplnili zásobník projektů

01.07.2018 14:45

Do zásobníku projektů města pro rok 2018+ bylo zařazeno 13 nových projektů určených v budoucnu k realizaci. Jejich seznam schválili zastupitelé na základě doporučení strategického týmu města, který tvoří vedení radnice a vedoucí odborů městského úřadu.

Litoměřice: Zastupitelé doplnili zásobník projektů
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Patří mezi ně například výstavba startovacích bytů, vybudování fontány v prostoru kruhového objezdu na Vojtěšském náměstí, instalace mlžících stožárů v kritických místech ve městě pro snížení prašnosti, výstavba dalšího sběrného dvoru nebo nová kompostárna v Třebouticích. V plánu je také vybudování víceúčelové sportovní haly pro v areálu kasáren pod Radobýlem, či revitalizace prostor parkánů.

"Zásobník projektů, který patří mezi strategické dokumenty, je přehledem projektů, které jsou navrženy k realizaci. Postupně jsou z něj vyřazovány již ty zrealizované a je doplňován o nové prověřené podněty. V tuto chvíli obsahuje 76 projektů," vysvětlila Veronika Šturalová, manažer STUR Městského úřadu v Litoměřicích.

S uvedenými projekty, na které město hledá vhodné dotační zdroje, se můžete seznámit ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…