Litoměřice získaly cenu za aktivity v oblasti energetiky

07.10.2019 19:53

Speciální cenu za dlouhodobé aktivity v oblasti energetiky získalo v celorepublikové prestižní energetické a ekologické soutěži „E.ON Energy Globe Award“ město Litoměřice.

Litoměřice získaly cenu za aktivity v oblasti energetiky
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

 Ocenění převzal v Praze z rukou zástupců společnosti E.ON místostarosta Karel Krejza společně s Jaroslavem Klusákem, energetickým manažerem a vedoucím organizační složky SMART CITY Litoměřice.

„Ocenění si velmi vážíme, je pro nás potvrzením toho, že Litoměřice jsou v oblasti energetiky výjimečným městem jak v rámci České republiky, tak i Evropy,“ uvedl Jaroslav Klusák.

Litoměřice se ceny dočkaly i v minulém roce, kdy získaly stříbrnou pozici v kategorii obec s projektem „Litoměřice, město s energií“. Porota v podobě hlasující veřejnosti ocenila rozsah inovačních aktivit, kterými se Litoměřice mění v energeticky nezávislé a nízkoemisní město.

Soutěž E.ON Energy Globe je nejvýznamnější české ocenění v oblasti ekologie. Jedná se o?mezinárodní soutěž (Energy Globe Award), kterou v?České republice již od roku 2008 pořádá energetická společnost E.ON. Oceňuje projekty a inovativní nápady v oblasti životního prostředí a úspor energií. Za dobu své existence přilákala tisíce projektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.