Litomyšl: Lilie má letos 25 let. Slaví soutěží

06.01.2015 12:10

Je to neuvěřitelné, ale je to tak, Lilii je letos 25 let.

Litomyšl: Lilie má letos 25 let. Slaví soutěží
Foto: Archiv
Popisek: Litomyšl

Za ta léta prošla řadou změn. Měnila se periodicita, grafika i redaktoři. Stále je tu však Lilie pro vás, čtenáře. A právě pro vás jsme pro letošní narozeninový rok připravili soutěž či anketu, nazvat se to dá různě. Nejenže se z výsledku dozvíte určitý žebříček popularity, ale zároveň můžete vyhrát různé ceny.

Nebudeme vás dále napínat. Vyhlašujeme soutěž o nejoblíbenější místo v Litomyšli. Pravidla jsou jednoduchá. Od ledna do konce května 2015 nám můžete předávat tipy na nejoblíbenější místo ve Smetanově rodišti. Může to být místo oblíbené vámi nebo místo, o němž se domníváte, že je lidmi oblíbené. Ke svému tipu také připojte krátké zdůvodnění oblíbenosti onoho místa. Své tipy můžete zasílat buď e-mailem na lilie@litomysl.cz, přes online formulář na www.litomysl.cz (sekce O městě / Aktuality / Městský zpravodaj Lilie / ze sloupečku na pravé straně vyberte online formulář), poštou na adresu Městský úřad Litomyšl, redakce Zpravodaje města Litomyšle Lilie, Bří Šťastných 1000, 570 20 Litomyšl nebo je přineste osobně na recepci městského úřadu na ul. Bří Šťastných 1000. Vždy uveďte své jméno a kontakt na vás. Z předaných návrhů totiž vylosujeme několik výherců, kteří budou oceněni. Své tipy označte slovy: „25 let Lilie“.

Tím to však nekončí. Od června do konce července budete moci na webu města www.litomysl.cz hlasovat, a zvolit tak nejoblíbenější místo v Litomyšli. I v tomto druhém kole budou z hlasujících vylosováni výherci.

Od zářijového do prosincového čísla Lilie pak postupně zveřejníme žebříček 25 oblíbených míst společně s popisy míst i některými zdůvodněními, která navrhovatelé uvedli při jejich nominaci. Abychom ale neprozradili vše hned v září, na 1. místo si budete muset počkat do prosincového vydání.

Věříme, že se vám tato soutěž – anketa bude líbit a rádi se do ní zapojíte jak svými návrhy, tak hlasováním. Nechme se tedy překvapit, kteréže místo je to TOP a NEJ v Litomyšli.

Za přízeň, kterou nám zachováváte už 25 let, vám děkujeme a přejeme příjemné chvíle s Lilií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: litomysl.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …