Město Znojmo podpoří již potřetí anketu o nejúspěšnějšího sportovce roku

16.02.2013 7:28

Město poskytne záštitu i finanční dotaci

Město Znojmo podpoří již potřetí anketu o nejúspěšnějšího sportovce roku
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Anketa o Nejúspěšnějšího sportovce roku 2012 okresu Znojmo se koná již potřetí. Záštitu nad touto akcí převzalo město Znojmo, které na pořádání akce poskytlo i finanční dotaci. Vítěz ankety bude znám začátkem března.

Další klání čeká na znojemské sportovce. Budou mezi sebou soutěžit o nejúspěšnějšího sportovce roku. Absolutní vítěz ankety bude znám 4. března, kdy ve štukovém sále Louckého kláštera proběhne slavnostní vyhlášení výsledků. O nejlepších sportovcích rozhodne odborná komise. Soutěžit se bude v kategorii jednotlivců i kolektivů, vlastní kategorii jednotlivců má mládež. A do síně slávy budou uvedeni zasloužilí sportovci.

Město Znojmo již třetím rokem přebírá záštitu nad touto akcí, kterou podporuje i finančně. „Slavnostní vyhlášení výsledků bereme i jako poděkování všem sportovcům, kteří dělají dobré jméno nejen sobě, ale také Znojmu,“ upřesňuje místostarosta Znojma Jan Grois.

V současné době děti a mládež tráví více času před monitory počítačů, takže jakoukoliv příležitost, jak sport více zviditelnit, vítáme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…