Mladá Boleslav: Automobilka Škoda představí na autosalonu v Ženevě nový model

17.01.2019 14:33

Automobilka Škoda fotografií siluety poskytuje první náhled na budoucí crossover, který bude mít světovou premiéru na autosalonu v Ženevě, který se letos koná 5. až 17. března.

Mladá Boleslav: Automobilka Škoda představí na autosalonu v Ženevě nový model
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

S novým crossoverem představuje česká automobilka další model a rozšiřuje svou paletu vozů kategorie SUV po úspěšných modelech Kodiaq a Karoq.

Přírůstek v modelové paletě značky Škoda v sobě spojuje to nejlepší ze dvou světů. Kombinuje přednosti vozů kategorie SUV – vysokou polohu sedadel, lepší výhled z vozu, pohodlné nastupování a vystupování a zvýšenou světlou výšku – s agilitou a jízdními vlastnostmi kompaktního vozu.

Městský crossover značky Škoda se tedy prezentuje jako ideální průvodce pro všední den ve velkoměstě i mimo něj. Na bázi modulární platformy MQB koncernu Volkswagen nabízí tento model značky Škoda nové asistenční systémy, řadu Simply Clever detailů, které jsou pro značku stejně typické jako velkorysá nabídka prostoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…