Mladá Boleslav: Na Dubcích začíná velká rekonstrukce chodníků

31.01.2018 15:17

I v letošním roce pokračují ve městě opravy chodníků a komunikací. Navzdory tomu, že je podle kalendáře stále zima, startuje velká rekonstrukce chodníků na Dubcích.

Mladá Boleslav: Na Dubcích začíná velká rekonstrukce chodníků
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Umožnilo nám to nejen počasí, ale i to, že jsme si dali na depozit určité finanční prostředky právě na rekonstrukce chodníků. Díky tomu je můžeme dělat i přesto, že rozpočet zatím nemáme schválený, hlasovat se pro něj bude v polovině února," vysvětlil primátor Raduan Nwelati. V příměstské části Dubce tak už bylo předáno staveniště a rekonstrukce chodníků může začít.

Opravy chodníků budou probíhat ve třech etapách a dokonce zde dojde k obnovení chodníku, který v průběhu let zmizel pod travnatým porostem. Celkem se na Dubcích do rekonstrukce chodníků investuje zhruba šest milionů korun.

"První etapa  se týká ulic Šámalova, Na Pískách, a první část Sluneční (ke křižovatce s Mileny Hážové), v druhé etapě je na řadě zbytek Sluneční ulice spolu s Prostřední a Východní. V závěrečné etapě pak bude upraven chodník v celé ulici Mileny Hážové (až ke křižovatce s Pražskou)," upřesnil postup stavebních prací primátor Nwelati.

Půjde-li vše podle plánů, oprava chodníků by měla být hotová v první polovině roku 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…