Mladá Boleslav: Oprava povrchů silnice v malé TGM už odstartovala

05.07.2018 11:49

Práce v takzvané malé TGM, tedy obslužné komunikaci, souběžné s třídou TGM, pokročily do další fáze. Dosud zde úřadovali plynaři, nyní už je na řadě město, které dá do pořádku a finální podoby veškeré povrchy komunikace.

Mladá Boleslav: Oprava povrchů silnice v malé TGM už odstartovala
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

S tím ovšem souvisí nezbytná dopravní uzavírka, která zde ostatně platila i v době práce plynařů. Nyní je stavba rozdělena do dvou etap, první z nich začala v pondělí 2. července a potrvá do 12. srpna. Po tuto dobu bude platit úplná uzavírka v úseku od ulice Smetanova k číslu popisnému 1077.

Na ni naváže druhá etapa, a to od 13. srpna do 23. září. Během této doby bude platit úplná uzavírka provozu v úseku od již zmíněného domu číslo 1077 až k Dukelské ulici.

Vzhledem k tomu, že souběžně prochází rekonstrukcí také Smetanova ulice, mají obyvatelé této lokality možnost zaparkovat své automobily na dočasných provizorních parkovištích na náměstí Míru a na náměstí Republiky. Majitelé vyhrazených parkovacích stání pak dostali k dispozici dočasná místa přímo na třídě TGM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…