Mladá Boleslav: Opravy mezi Debří a Kosmonosy zkomplikují dopravu

19.06.2021 15:55

Nepříjemné dopravní problémy lze očekávat v létě na komunikaci I/38 mezi kruhovými křižovatkami v Debři a v Kosmonosích, kde ŘSD připravuje opravu komunikace.

Mladá Boleslav: Opravy mezi Debří a Kosmonosy zkomplikují dopravu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Stavební práce zde začnou 12. července a skončí až v první polovině října. Práce budou probíhat po etapách, které budou provázet částečné či úplné uzavírky v různých úsecích.

Dvoukilometrový úsek I/38 čeká v létě oprava

Začátek opravy komunikace začíná napojením na okružní křižovatku silnice I/38 s ulicí Josefodolská a dále pokračuje východním směrem až k napojení na okružní křižovatku ulic Průmyslová x tř. Václava Klementa a Boleslavská. Celková délka řešeného úseku je přes dva kilometry. Stavba bude rozdělena do tří hlavních etap.

V první etapě od 12. 7. do 8. 9. bude na I/38 částečná uzavírka a úplné uzavírky se dotknou navazujících úseků ulic Ptácká, Josefodolská, Na Radouči  a na Radoučské spojce.

Druhá etapa bude od 9. 9. do 10. 10. na I/38 bude částečná uzavírka a vjezd z ulic Havlíčkova a Duhová nebude možný.

Ve třetí etapě od 12. 7. do 27. 8. bude na I/38 úplná uzavírka ve směru od České Lípy na Kosmonosy, v opačném směru bude uzavírka částečná.

V první a třetí etapě bude objízdná trasa směr Praha -  Jičín vedena po ulici Ptácká, Jaselská, tř. T. G. Masaryka, Jičínská a směr Liberec po ulici Havlíčkova, 17. listopadu, tř. V. Klementa.

V průběhu realizace akce bude provedeno zejména odfrézování stávajících asfaltových vrstev do požadované hloubky, případná sanace podkladních vrstev, osazení nových obrub a položení nových asfaltových vrstev. Následně proběhne úprava nezpevněných krajnic, odvodňovacích žlabů, osazení a úprava záchytného systému. Pročistí se odvodňovací příkopy a ozelení stavbou dotčené nezpevněné plochy.

Podrobnosti najdete ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…