Mladá Boleslav: Sportovní hry seniorů úspěšně navázaly na přerušenou tradici

21.09.2019 18:16

Slavnostním zakončením a vyhlášením výsledků ve Vzdělávacím centru na Karmeli vyvrcholil ve čtvrtek 19. září osmý ročník Sportovních her seniorů.

Mladá Boleslav: Sportovní hry seniorů úspěšně navázaly na přerušenou tradici
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Letošní ročník úspěšně navázal na přerušenou tradici těchto her, které se konaly sedmkrát v letech 2008 až 2014 a nyní opět po pětileté pauze. Na seniory čekala celá řada méně namáhavých i náročnějších sportovních disciplín, v programu her byl i tenisový turnaj či plavecké soutěže.

Při slavnostním zakončení her na Karmeli předávali diplomy a drobné dary zúčastněným vedoucí odboru školství, kultury a tělovýchovy magistrátu Petr Dostál a hlavní koordinátorka her Lenka Mansfeldová z komunitního centra Klementinka. „Chtěl bych vám popřát, aby ten elán, který jsem viděl ve vašich očích, vám vydržel co nejdéle. A popřál bych sportovním hrám úspěšnou budoucnost v roce 2020. Ještě jednou gratulujeme a děkujeme, že jste se her zúčastnili,“ řekl Petr Dostál. Vyjádřil obdiv nad sportovní aktivitou starších spoluobčanů a zároveň zdůraznil, že u této akce platí dvojnásob, že není nejdůležitější vyhrát, ale zúčastnit se.

Hry začaly slavnostně v pondělí 16. září za účasti náměstka primátora Daniela Marka v Klementince, kde se také odehrála velká část sportovních disciplin. Některé z nich se odehrály v předstihu již v neděli v parku Štěpánka, další následovaly během 16. až 19 září. V Klementince například čekal na účastníky hod na basketbalový koš, překážková dráha, hod medicinbalem či kroužky, kuželky a také střelba na branku. Součástí programu her byl i víceboj, závody koloběžek, ve dvouhra a čtyřhra v tenise a plavání v městském bazénu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…