Mladá Boleslav: Starý objekt loděnice na Krásné louce už je zbouraný

01.07.2018 7:34

Demoliční práce na dnes již bývalém objektu loděnice na Krásné louce jsou ve finiši. Stará budova je zbouraná a brzy zde na jejím místě začne růst nová. Zázemí tam opět najdou vodní skauti, pionýři, vikingové a kroužek agility, město pak plánuje provozovat zde i půjčovnu loděk.

Mladá Boleslav: Starý objekt loděnice na Krásné louce už je zbouraný
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Jsem moc rád, že nová loděnice skutečně bude, a i přes komplikace s výběrem firmy i nutností navýšit cenu se to konečně rozjelo," uvedl náměstek primátora Daniel Marek, který si přišel demoliční práce prohlédnout.

Ve spodním patře objektu bude prostor pro uskladnění lodí a také půjčovna lodí, kterou zde chce nově provozovat město. V horním patře by pak měly být čtyři klubovny plus zázemí, šatny, sprchy, sociální zařízení a centrální hala pro společné aktivity.

Komplikace se soutěží akci posunuly

Po dobu výstavby nové budovy budou mít organizace, které tu sídlí, možnost scházet se v náhradních prostorách v klubovnách v Kollárově ulici u koupaliště, kde vznikly i dvě sdílené klubovny.

Přestože původně bylo v plánu dokončit stavbu loděnice v letošním kalendářním roce, zmíněné komplikace se soutěží celou akci posunuly. Nicméně v příští sezóně už by měla být loděnice plně k dispozici, dokončení se plánuje v první polovině roku 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…