Mladá Boleslav: Uzavírky v Palackého a Laurinově ulici se protáhnou

08.08.2020 19:53

Dvě aktuálně probíhající uzavírky, které spolu těsně souvisí, budou o několik dní prodlouženy.

Mladá Boleslav: Uzavírky v Palackého a Laurinově ulici se protáhnou
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

V prvním případě jde o uzavírku v ulici Palackého v úseku mezi ulicí Laurinova a Boženy Němcové, kde probíhá celková rekonstrukce uličního prostoru, stavba přechodových ostrůvků a krytu vozovky. Zde bude uzavírka trvat do 15. září. Druhou uzavírkou, která se z důvodu postupu prací prodlužuje, je uzavírka v Laurinově ulici v úseku mezi ulicemi Palackého a Jiráskova. Tato uzavírka skončí 19. srpna.

Jedná se o úplnou uzavírku v úseku od křižovatky Palackého v délce cca 15 metrů směrem k Havlíčkově ulici a v úseku opět zhruba 15 metrů mezi křižovatkami ulic Jiráskova a Sirotkova. Příjezd do Sirotkovy a Palackého bude umožněn zadem přes Jiráskovu a Laurinovu ulici. Chodcům bude umožněn průchod stavbou koridorem pro pěší. Vjezd a výjezd nemocničních vozidel bude umožněn dle dohody přes stavbu.

Tato uzavírka ovlivní také jízdní řády městské hromadné dopravy: od 29. července do 19. srpna jezdí autobusy MHD na linkách A, B a RB objízdnou trasou ulicemi Havlíčkova, Husova a Václava Klementa. Zastávka Pod Nemocnicí je v těchto dnech bez náhrady zrušena. Linka A navíc ve směru na Kosmonosy musí vynechat zastávky Pod Nemocnicí, Havlíčkova a Kaufland.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…