Mladá Boleslav: V květnu opět proběhly besídky pro seniory

20.05.2023 20:34 | Tisková zpráva

Ve čtyřech domech s pečovatelskou službou a jednom klubu seniorů proběhly v květnu besídky ke Dni matek, které uspořádal odbor sociálních věcí magistrátu ve spolupráci s Pečovatelskou službou města Mladá Boleslav. Častým hostem na těchto setkáních byla náměstkyně primátora Miroslava Kašpárková a ředitelka PSMB Jana Volfová.

Mladá Boleslav: V květnu opět proběhly besídky pro seniory
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Pro seniory bylo připraveno vždy drobné pohoštění, poté je pokaždé potěší vystoupení skupiny dětí z mateřských školek. Nechyběla ani hudební produkce k poslechu i tanci – na besídkách ji zajišťovali dva střídající se hudebníci – harmonikář Miroslav Dokoupil a na klávesy hrál Zdeněk Koštíř.

Nejdříve se letos konala besídka 10. května v klubu Čejetice, kde účastníky svým vystoupením potěšily děti z tamější mateřské školy. Následovaly besídky 11. května v DPS Sadová, kde vystoupily děti z mateřské školy Čtyřlístek, poté 15. května v DPS Na Radouči (MŠ Beruška), 17. května v DPS Penzion (děti ze školky na 8. ZŠ a MŠ) a cyklus uzavřela besídka 18. května v DPS Havlíčkova (mateřská škola Sluníčko).

Poděkování patří zaměstnancm odboru sociálních věcí a Pečovatelské služby města Mladá Boleslav, které se na přípravě a zajištění besídek podílely.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…