Mladá Boleslav: V průmyslové zóně Plazy zkomplikuje dopravu rekonstrukce silnice

27.03.2023 12:59 | Tisková zpráva

Ve čtvrtek 6. dubna začne první etapa dlouho očekávané celoplošné rekonstrukce zdevastované komunikace v průmyslové zóně Řepov/Plazy. Nejprve se dotkne úseku od světelné křižovatky komunikace I/16 po vjezd do areálu firmy Faurecia.

Mladá Boleslav: V průmyslové zóně Plazy zkomplikuje dopravu rekonstrukce silnice
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

V tomto úseku bude od 6. do 10. dubna uzavřen pravý jízdní pruhu ve směru od silnice I/16; v úseku od křižovatky k odbočce do areálu Faurecia bude provoz řízen semaforem, při tvorbě kolon dojde na ruční řízení. Druhá etapa potrvá od 11. do 15. dubna a dotkne se úseku od křižovatky silnice I/16 po první křižovatku, uzavřen bude levý jízdní pruh.

Anketa

Má Marian Jurečka vaši důvěru?

1%
97%
hlasovalo: 31386 lidí

Poslední etapa rekonstrukce je naplánovaná od 20. do 22. dubna a zahrnuje úsek od první křižovatky po vjezd do areálu Faurecia. Zde bude platit uzavírka levého jízdního pruhu, provoz bude opět řízen semafory, v případě potřeby ručně.

Objízdná trasa pro výjezd všech vozidel z areálu průmyslové zóny Řepov/Plazy bude vedena po provizorní komunikaci, a to směrem na kruhový objezd v Jičínské ulici.

Stavební práce na této komunikaci ovlivní také autobusy MHD, konkrétně se dotknou linek číslo 30, 31 a 72. Všechny linky budou využívat náhradní komunikaci při výjezdu z průmyslové zóny Plazy. Linka 30 po dobu zjednosměrnění komunikace nebude obsluhovat zastávku Škoda Parts Center. Linky 31 a 72 po dobu zjednosměrnění komunikace vynechají zastávku Řepov, hlavní silnice a to ve směru do Mladé Boleslavi (odjezd cestujících z průmyslové oblasti).

Další podrobnosti naleznete v přílohách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…