Náchod: Revolution Train nabídne ojedinělou protidrogovou prevenci

16.10.2021 13:53 | Tisková zpráva

Hlavním cílem vlakového programu Revolution Train, který zastaví ve vlakové stanici Náchod v pondělí 8. listopadu 2021, je prostřednictvím zapojení smyslů zapůsobit na návštěvníka a inspirovat jej především k pozitivnímu životu.

Náchod: Revolution Train nabídne ojedinělou protidrogovou prevenci
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Představí mechanismy, kterými drogová závislost vzniká až do konečných důsledků. Díky reálnému příběhu, emotivním situacím a interaktivnímu přístupu rozhodně zaujme a dá prostor k přemýšlení nad nebezpečím drog. Program (cca 100 minut) probíhá v obrněných vagónech s čtyřmi kinosály a osmi interaktivními místnostmi, a je určen jak pro školou povinné, tak i pro širokou veřejnost.

Dovolujeme si vás upozornit, že dopolední program (8:00 - 14:20) je rezervován pro náchodské ZŠ a SŠ. Odpoledne v čase 15:30-18:00 je otevřeno pro širokou veřejnost.

Vstup je díky podpoře města Náchoda zdarma.

Vlak byl již ve více než 185 městech Česka, Slovenska a Německa a projekt navštívilo přes 180 tisíc lidí. Revolution Train dlouhodobě podporuje Národní protidrogová centrála. Podporu a záštity projektu udělili Policejní prezident PČR, Ministerstvo vnitra a ministr zdravotnictví ČR.

Pro více informací navštivte webové stránky ZDE a nenechte si ujít tuto mimořádnou příležitost 8. 11. právě u nás v Náchodě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…