Natáčení seriálu Rapl II míří do Ústí nad Labem

22.01.2018 19:01

Česká televize připravuje pokračování úspěšného televizního seriálu Rapl, jehož děj se z Karlovarska přesune především do Ústí nad Labem a okolí. Děj druhé kriminální série s osobou hlavního hrdiny, policejního vyšetřovatele Kuneše (v podání Hynka Čermáka), se zde bude točit v termínu od 15. 2. do 30. 9. 2018.

Natáčení seriálu Rapl II míří do Ústí nad Labem
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Podplukovník Rohan je po zrušení detašovaného pracoviště v Jáchymově pověřen vedením kriminálky v Ústí nad Labem. V seriálu se tak objeví známá parta vyšetřovatelů v čele s majorem Kunešem, Lupínkem, Máchou i Slepičkovou. K nim postupně budou přibývat postavy další. Výrazným motivem této série je řeka, důležitá dopravní spojnice, která kriminalistům přináší nové případy. Některé z nich připlouvají proti proudu i z Německa...

Vzhledem k tomu, že je s natáčením samozřejmě spojena řada dopravních omezení, uzavírek ulic atp., doporučujeme proto sledovat informace na webových a facebookových stránkách města Ústí n. L. a Filmové kanceláře Ústeckého kraje (ZDE).

Nábor na kompars

Pokud se alespoň na chvíli chcete stát součástí filmového natáčení a podívat se do zákulisí chystaného seriálu, zúčastněte se náboru komparsistů pro Ústí nad Labem a okolí:
Na natáčení seriálu ČT „RAPL2“ HLEDÁME MUŽE I ŽENY ve věku 17 - 70 let. Nábor bude probíhat dne 13. 2. 2018 od 10:00 do 18:00 hod. v Kulturním středisku města Ústí nad Labem, Velká Hradební 33.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…