Olomouc: Přijďte se podívat, jak funguje olomoucké informační centrum

27.10.2022 21:11 | Tisková zpráva

Drobné dárečky a výstup na radniční věž zdarma nabídne v sobotu 29. října svým návštěvníkům olomoucké informační centrum. V souvislosti se Světovým dnem pro rozvoj informací se totiž společně s dalšími dvěma stovkami českých a moravských informačních center účastní Týdne turistických informačních center.

Olomouc: Přijďte se podívat, jak funguje olomoucké informační centrum
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Cílem akce je upozornit na jejich činnost, seznámit veřejnost s tím, co vše informační centra zajišťují, jaké služby poskytují a co jejich práce vyžaduje a obnáší. Zájemci, kteří v sobotu 29. října zavítají do informačního centra v podloubí olomoucké radnice, se mohou těšit na drobné dárky nebo využít nabídky výstupu na radniční věž. Na prohlídku zdarma budou skupinky vyrážet v 11, ve 13 a v 15 hodin z informačního centra.

Týden turistických informačních center ČR je organizován v návaznosti na Světový den pro rozvoj informací připadající na 24. říjen. Poprvé se akce uskutečnila 24. října 2019 jako Den turistických informačních center. Do akce se jich tehdy zapojilo 177.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jičín: Podlaha ve sportovní hale se v létě dočká renovace

7:17 Jičín: Podlaha ve sportovní hale se v létě dočká renovace

Rada schválila výsledek uzavřené výzvy na renovaci podlahy ve sportovní hale. Práce proběhnou během …