Olomouc: Rozárium se promění v hostinu

23.09.2019 19:44

Pátý ročník Garden Food Festivalu v Olomouci se uskuteční o tomto víkendu v růžové zahradě Výstaviště Flora Olomouc. Návštěvníci se mohou těšit na prezentace špičkových restaurací, zajímavých bister a další nevšední koncepty. V programu se znovu objeví šéfkuchař Zdeněk Polreich a finalisté televizní soutěže MasterChef Česko 2019. Festival, který podporuje město Olomouc, představí na šest desítek vystavovatelů.

Olomouc: Rozárium se promění v hostinu
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

„Věříme, že nám bude počasí přát a lidé si tento svátek jídla a chutí užijí naplno se vším, co k tomu patří. Jako každý rok, tak i letos máme připravený zajímavý program na pódiu, které bude tentokrát umístěno mezi vodními prvky areálu. Novinkou je také hudební doprovod,“ láká na festival organizátor Pavel Vysloužil.

Ochutnávat se bude v prostředí druhé největší růžové zahrady v republice, kde je příjemná pikniková louka, dřevěné rošty pro sezení, brouzdaliště i hřiště pro děti. Připravené speciality osloví i ty nejnáročnější labužníky. Letošní novinkou je show talentovaných kuchařů, kteří úspěšně vařili v televizní soutěži MasterChef Česko 2019. „Fanoušci se mohou setkat s Kateřinou, Denisou, Monou, Pavlem, Bohuslavem a chybět nebude ani Zuzka, Ester, Bára a Petr, kteří založili projekt nazvaný Křepelky v čokoládě,“ vyjmenovává Pavel Vysloužil.

Za jídlo a pití návštěvníci nezaplatí běžnými penězi, nýbrž speciální festivalovou měnou – grešlemi. Při vstupu se vybaví čipem, díky kterému bude nakupování mnohem pohodlnější a zážitek z ochutnávání gastronomických specialit intenzivnější.

Více informací najdete na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…