Opava: OKO chystá „Léto na terase“

28.06.2021 11:11

V červenci a srpnu zavládne v Opavě na terase Obecního domu každý páteční večer atmosféra pravé letní párty.

Opava: OKO chystá „Léto na terase“
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Opavská kulturní organizace (OKO) připravila pro zájemce pestré „Léto na terase.“ V úterky a čtvrtky si tu navíc návštěvníci mohou dopoledne zacvičit s lektorkou.

Anketa

Vadí vám Zemanův výrok, že transsexuálové jsou mu odporní?

3%
95%
hlasovalo: 20999 lidí

„Náš prázdninový program jsme situovali na terasu, kterou jsme vyzdobili párty žárovkami, lampiony i květinami, spolu s instalací sochy Michala Trpáka ze souboru Mazlíci, která ve tmě nenápadně světélkuje. Návštěvníci mohou na akcích pro větší pohodu využít třeba i občerstvení, které zajišťuje Kavárna Obecního domu,“ říká Marcela Mrozková Heříková, ředitelka Opavské kulturní organizace.

Na páteční večery jsou připraveny od 20:00 hodin koncerty různých žánrů i Praskání Rosti Petříka aneb večery pro milovníky filmové hudby. Návštěvníci si mohou prohlédnout také výstavu fotografií Romana Vondrouše Pandemie v Galerii Eisler.

„Terasa bude o prázdninách hostit mimo jiné třeba frontmana bývalé skupiny Naděje Petra Cieplého, který se vydal na sólovou dráhu pod názvem P.E.T.R, klavíristu a hráče na Hammondovy varhany Jiřího Foltýna se zpěvačkou kapely Cactus Anežkou Margecínovou nebo Jana Zlámala a Árpáda Nagyho s rozmanitým repertoárem hudby pro housle a cello,“ sdělil Dominik Beneš, dramaturg Opavské kulturní organizace. „Připraveny jsou i večírky s Clownfish dj’s, jejichž producent Kuba Mróz představí navíc svou gastro divizi, napeče burgr-žemle a připraví pravou Burgr limitovku,“ dodává Dominik Beneš.

Pravidelná letní cvičení (úterý a čtvrtek) na terase Obecního domu odstartují 8. 7. v 9:00 hodin a povede je lektorka Marie Ševčíková. Zaměří se na protažení a posílení celého těla s využitím prvků jógy, pilates a cviků pro zdravá záda.

Vstupné na koncerty činí od 70 do 100 korun, na cvičení pak padesát korun. Vstupenky na páteční večery jsou v předprodeji na recepci Obecního domu, nebo je můžete zakoupit na akci samotné. Počet lístků k prodeji bude omezen aktuálními protiepidemiologickými opatřeními.

Akce se budou konat za každého počasí, v případě deště se přesunou do Schösslerova salónku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…