Ostrava: Město rozšířilo oblíbený in-line areál

03.07.2018 15:17

Sportovním nadšencům od začátku prázdnin slouží nová, druhá část in-line areálu U Cementárny. Nově je k dispozici 1600 metrů drah, tenisové kurty, skate park, hřiště pro parkour nebo pumptracková dráha. Zrekonstruovány jsou také chodníky, rozšířeno bylo parkoviště vybudované v první etapě.

Ostrava: Město rozšířilo oblíbený in-line areál
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Do oblasti sportu letos dáme 590 milionů korun. Z investičních akcí je největší druhá etapa tohoto areálu za 99 milionů korun. Jsem rád, že bude sloužit sportovcům i veřejnosti celoročně včetně zimní možnosti běžkování,“ řekl náměstek primátora Vladimír Cigánek.

Oba areály U Cementárny nabídnou bruslařům dohromady 3000 metrů drah včetně speciální klopené dráhy. Součástí areálu je půjčovna, servis sportovních potřeb, bistro, sprchy a mnoho dalších novinek. Rozšířené parkoviště nabízí 199 parkovacích míst. První část areálu byla otevřena v roce 2014. Během loňského roku sportoviště přilákalo na 180 tisíc návštěvníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…