Otrokovice: Motorkáři ukončí svoji sezonu

07.10.2019 7:35

Sobotní akce MOTOBESIP 2019 – SHUTDOWN ukončí letošní motorkářskou sezonu. Motorkáři se začnou sjíždět 12. října od 12 hodin k hotelu Společenský dům, odkud se ve 13 hodin kolona vydá na spanilou jízdu. Trasa povede z Otrokovic (Společenský dům) přes Kvasice, Střížovice, Trávník, Kotojedy, Vážany, Jarohněvice, Šelešovice s cílem ve Zdounkách (příjezd k fotbalovému hřišti).

Otrokovice: Motorkáři ukončí svoji sezonu
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Už čtvrtým rokem byl Motobesip zaměřen na celou motorkářskou sezonu, neboť zahrnoval tři akce. Zahájení sezony (Restart), noční vyjížďku (Midnightride) a ukončení sezony (Shutdown).

„Tyto preventivní akce pořádáme ve spolupráci se spolkem CzechBikers, abychom tak společně upozornili na bezpečnost na silnicích. V období od ledna do srpna letošního roku přišlo o život ve Zlínském kraji pět motorkářů, v celé České republice jich bylo třicet šest - což je o devět méně než vloni ve stejném časovém úseku,“ sdělila Renáta Krystyníková, vedoucí odboru dopravně-správního, která se podílí na organizaci Motobesipu.

Zájemci o účast v koloně motocyklů získají bližší informace na webových stránkách spolupořadatele – spolku CzechBikers ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…