Otrokovice: Technické služby pečují o město

28.09.2017 20:29

V letních měsících pracovníci Technických služeb Otrokovice nelenili. Uskutečnili nátěry sloupů a výměnu svítidel lamp veřejného osvětlení, zajišťovali úklidové práce a vysadili na území Otrokovic téměř 14 tisíc nových rostlin.

Otrokovice: Technické služby pečují o město
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

„Na květinové záhony a do závěsných nádob bylo vysázeno celkem 13 360 kusů letniček a 170 trvalek. Nová květinová pyramida ozdobila prostory náměstí 3. května a parková a sídlištní zeleň byla doplněna o 390 kusů nových keřů a 8 stromů,“ vyjmenoval Vladimír Plšek, jednatel otrokovických technických služeb. Pracovníci v průběhu celého roku zabezpečují stříhání živých plotů, řez dřevin v nepřehledných úsecích křižovatek a kácení proschlých stromů či odstraňování polámaných a proschlých větví.

Vedle údržby veřejné zeleně bylo opraveno téměř 400 m² silnic a více než 200 m² chodníků. „Na úseku veřejného osvětlení jsme prováděli běžné opravy a v rámci modernizace jsme vyměnili přes padesát starých svítidel za nová a na sídlišti Střed jsme opravili a natřeli 75 sloupů veřejného osvětlení,“ upřesnil Vladimír Plšek.

Technické služby Otrokovice poskytují komplexní komunální služby zejména pro město Otrokovice a pro další zákazníky z řad obcí, firem a občanů v přilehlém regionu. Cílem společnosti je poskytování kvalitních služeb v souladu s nejmodernějšími trendy a zásadami ochrany životního prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

16:31 Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

Malý knižní festival Záložka uspořádaný Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má za sebou úspěš…