Pelhřimov vyhlašuje velkoplošnou deratizaci na území města

25.09.2019 20:51

Město Pelhřimov, zastoupené odborem hospodářským, na základě předcházení přemnožení hlodavců a v souladu se zák.č.258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů vyhlašuje od 1. října do 31. října 2018 podzimní ochrannou velkoplošnou deratizaci na území města Pelhřimova.

Pelhřimov vyhlašuje velkoplošnou deratizaci na území města
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Do této akce, aby byla co možná nejúčinnější, je třeba, aby se zapojili majitelé domů a provozoven, kde lze výskyt hlodavců předpokládat. Pro podniky a organizace je deratizace samozřejmostí. Položení nástrah a opakované kontroly budou provedeny 7. října, 8. října a doplnění nástrah 14. října 2019.

Město Pelhřimov, zastoupené odborem hospodářským, žádá všechny majitele domácích zvířat, aby v době velkoplošné deratizace zamezili jejich volnému pohybu po veřejných prostranstvích města.

Velkoplošná deratizace určená na výrazné zregulování výskytu hlodavců bude předložena ke schválení Krajské hygienické stanici Kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě, územní pracoviště Pelhřimov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…