Plzeň 3: Na léto se chystá rychlokurz 4 klíče k úspěšnému partnerství

01.07.2021 8:38

Jak ve vztahu správně komunikovat, jak spolu vyjít, když jsme tak rozdílní nebo jak se správně hádat? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky přinese letní rychlokurz „4 klíče k úspěšnému partnerskému vztahu“.

Plzeň 3: Na léto se chystá rychlokurz 4 klíče k úspěšnému partnerství
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Sérii kurzů se po loňském úspěchu se rozhodlo vedení Městského obvodu Plzeň 3 opět podpořit a kurz se tak uskuteční na přelomu července a srpna. „Přestože loňskou sérii kurzů několikrát přerušila omezení v souvislosti s pandemií, tak byl ze strany veřejnosti velký zájem. Rozhodli jsme se letos přes léto tento kurz znovu otevřít, a to jako rychlokurz. To znamená, že všechna čtyři témata zájemci absolvují během dvou týdnů,“ vysvětluje místostarosta městského obvodu Stanislav Šec.

Kurz je určen pro páry, jednotlivce, svobodné i manžele a věk nehraje roli. Kurz se skládá ze 4 samostatných večerů, které se navzájem doplňují, ale nenavazují na sebe. Je možné do kurzu vstoupit kterýkoliv večer. Lektorem kurzu je Karel Řežábek, který se zabývá osobnostním a vztahovým koučinkem, je specialistou na osobnostní typologii a na její praktické využití.

Kurz je rozdělen do čtyř bloků:
27. 7. Komunikace, která vede k cíli
29. 7. Milostná komunikace
3. 8. Každý z jiné planety
5. 8. Bojovat dobrý boj

Kurz probíhá v konferenčním sále Škodalandu, V Lukách 2976/34, Plzeň, v čase od 19:00 do 20:30 hodin. Více informací najdete na stránkách ZDE, kde je možné se na kurz přihlásit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…