Plzeň: Hotelové noci nabízí zvýhodněné pobytové balíčky

10.01.2023 13:44 | Tisková zpráva

Zvýhodněné pobytové balíčky nabízí v zimních měsících plzeňské hotely a penziony. Vedle ubytování a dalších hotelových služeb dostanou v rámci akce Plzeňské hotelové noci turisté k pobytu jako bonus zdarma pestrou nabídku zážitků. S předchozí rezervací se tak mohou zúčastnit komentované prohlídky historického centra či Loosových interiérů. Získají volné vstupy do muzeí a galerií či voucher na 25% slevu na prohlídku Plzeňského Prazdroje. Speciální nabídku mohou zájemci využít o víkendu 27. až 29. ledna, 24. až 26. února nebo 24. až 26 března 2023.

Plzeň: Hotelové noci nabízí zvýhodněné pobytové balíčky
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Město Plzeň se dlouhodobě snaží podporovat cestovní ruch. Prostřednictvím městské organizace Plzeň – TURISMUS usilujeme o podporu jednotlivých aktérů. Cílem projektu Plzeňské hotelové noci je v období mimo hlavní sezonu podpořit provozovatele místních hotelů a penzionů a zároveň turistům nabídnout další dobrý důvod k návštěvě Plzně, kterým zvýhodněné pobytové balíčky bezesporu jsou. Plzeňské hotelové noci jsou také ideální příležitost pozvat do Plzně své známé, kteří se sem už dlouho chystají a pořád nemohli najít vhodný termín,“ řekla náměstkyně primátora města Plzně Lucie Kantorová, která má v gesci cestovní ruch.

Víkendové pobytové balíčky mimo hlavní turistickou sezonu, zato s výraznou slevou, doplňkovými službami a pestrou nabídkou zážitků v ceně, nabízí v první čtvrtině roku plzeňští ubytovatelé ve spolupráci s provozovateli turistických cílů. Do projektu se letos zapojilo celkem 18 ubytovacích zařízení od penzionů přes menší hotely v centru až po větší čtyřhvězdičkové hotely.

„Každý z balíčků obsahuje ubytování se snídaní a různé hotelové služby. V ceně jsou například tříchodová večeře, poukaz do restaurace, wellness, vstup do fitness či pivní lázně. Kompletní balíčky na dvě noci pro dvě osoby se pohybují v cenovém rozmezí od 3 350 do 6 000 korun. Výhodnou nabídku od 1 750 korun lze využít také pouze na jednu noc. Každý si může vybrat dle svých preferencí a finančních možností. Kompletní přehled balíčků je možné najít na webu www.plzenskehotelovenoci.cz,“ vysvětlila Zuzana Koubíková, ředitelka městské příspěvkové organizace Plzeň – TURISMUS, která akci zaštiťuje.

Pestrá je nejen nabídka ubytování, ale také zážitků, které jsou zdarma či s výraznou slevou součástí každého pobytového balíčku. Všichni turisté, kteří využijí nabídky Plzeňských hotelových nocí, se mohou zdarma zúčastnit komentované prohlídky historického centra města a komentované prohlídky bytových interiérů navržených světoznámým architektem Adolfem Loosem. Ty je nutné si rezervovat předem, stejně jako prohlídku návštěvnické trasy pivovaru Plzeňský Prazdroj s ochutnávkou v ležáckých sklepích, na kterou klienti získají 25% slevu.

„K dispozici budou mít také volné vstupenky do Pivovarského muzea, muzea Patton Memorial Pilsen, Západočeského muzea v Plzni a Západočeské galerie v Plzni.  V březnovém termínu získají ubytovaní hosté navíc vstupenky na placené instalace v programu festivalu světla BLIK BLIK, který v Plzni pořádá DEPO2015 v termínu 24. – 25. března,“ doplnila Zuzana Koubíková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.