Plzeň: Primátor se setkal na Štědrý den s lidmi bez domova i s městskými strážníky

25.12.2018 11:48

Vánočního setkání na plzeňském biskupství s lidmi bez domova a sociálně slabými se na Štědrý den zúčastnil primátor města Plzně Martin Baxa. Navštívil také služebnu Městské policie Plzeň v Perlové ulici.

Plzeň: Primátor se setkal na Štědrý den s lidmi bez domova i s městskými strážníky
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Na biskupství společně s biskupem Tomášem Holubem, emeritním biskupem Františkem Radkovským, ředitelem Městské charity Plzeň Pavlem Janouškovcem a ředitelem Diecézní charity Plzeň Jiřím Lodrem přivítali všechny, kteří přišli na tradiční vánoční oběd. Společně si s několika desítkami účastníků setkání zazpívali vánoční koledy a popřáli jim vše nejlepší v novém roce i v dalším životě. Před samotným obědem udělal všem přítomným biskup Tomáš Holub křížek na čelo.

Primátor navštívil o Štědrém dnu i služebnu Městské policie Plzeň v Perlové ulici. Sloužícím strážníkům přinesl vánoční cukroví a poděkoval za jejich dohled na vánočních trzích a zejména při akci, kdy den před Štědrým dnem naléval lidem vánoční punč na náměstí  Republiky. Ocenil také jejich celoroční práci a popřál jim klidnou službu o vánočních svátcích i při oslavách příchodu roku 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…