Plzeň: Úředníci oslavili Den Země úklidem odpadků v lese

24.04.2018 6:34

Odbor životního prostředí Magistrátu města Plzně oslavil Den Země, který připadá na 22. dubna, úklidem odpadků v polesí V Pytli a Švábiny, jež se nachází na území čtvrtého plzeňského obvodu. V pátek 20. dubna pracovníci odboru sesbírali 11 patnáctikilogramových pytlů odpadků všeho druhu.

Plzeň: Úředníci oslavili Den Země úklidem odpadků v lese
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Pytel je rekreační oblast, o kterou pečuje Správa veřejného statku města Plzně. Tato oblast nabývá v posledních letech na významu svojí dostupností prostřednictvím městské hromadné dopravy a kvalitou cestní sítě, což láká zejména cyklisty,“ uvedla Dagmar Svobodová Kaiferová, vedoucí odboru životního prostředí.

Úředníci uklízejí u příležitosti Dne Země odpadky na území města již šest let. „Slavíme tak již tradičně tento významný den. Důvod je jednoduchý – chceme  pomoci, “ dodala vedoucí odboru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

22:05 Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

Také letos se Prostějované a návštěvníci našeho města mohou těšit na bohatou škálu kulturních aktivi…