Prachatické sestřičky změří zájemcům tlak nebo vyšetří moč

11.05.2016 13:11

Zdravotní sestry z prachatické nemocnice v tradičních modrobílých uniformách s čepci budou ve čtvrtek 12. května k dispozici zájemcům o měření tlaku, natočení EKG nebo dalších vyšetření. Stane se tak v rámci Mezinárodního dne sester, který připadá na tento den, a k němuž se Nemocnice Prachatice, a. s., připojuje každým rokem.

Prachatické sestřičky změří zájemcům tlak nebo vyšetří moč
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

„Naše zdravotní sestry bezplatně změří zájemcům krevní tlak v prostorách obchodních domů Kaufland a Prior v Prachaticích, a to v době od 8 do 11 hodin. Jako každý rok bude otevřena i jednodenní poradna sester přímo v budově nemocnice – za recepcí vlevo v nové kardiologické ambulanci, kde si mohou pacienti nechat změřit krevní tlak, cukr, vyšetřit moč a v případě zájmu i natočit EKG. Podle potřeby a případného zájmu sestry poradí i s ošetřováním chronických ran a podobně,“ uvedl ředitel Nemocnice Prachatice, a. s., Ing. Michal Čarvaš, MBA.

Jednodenní poradna v prostorách nemocnice bude pro zájemce otevřena od 7.00 do 14.00. Ten, kdo bude mít zájem o vyšetření moči, by ji měl přinést s sebou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …