Praha 5: Petr Lachnit zahájí Letní Freeshop v Komunitním centru Prádelna

14.06.2016 22:01

O nadcházejícím víkendu 18. a 19. června se zhmotní sen skoro každého člověka současnosti - „nakupování zdarma“. Petr Lachnit, radní MČ Praha 5, tuto akci zahájí v sobotu v 10 hodin Freeshop pak bude pokračovat i v neděli.

Praha 5: Petr Lachnit zahájí Letní Freeshop v Komunitním centru Prádelna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Kdokoliv může přijít do Komunitního centra Prádelna na pražském Smíchově a odnést si cokoliv z nabízených věcí v tzv. 1. Letním Freeshopu. Zároveň však má také možnost k nabídce „obchodu“ přispět. „Stačí jen provětrat skříně a zapátrat, zda v nich není něco, co se Vám už nehodí, ale někoho jiného by mohlo potěšit! Mohou to být knihy, hračky, oblečení, porcelánový servis, gramofonové desky, nářadí pro kutily, dekorativní či dárkové předměty“ dodává radní Petr Lachnit. Prakticky cokoli v dobrém stavu.“ vyzývají organizátoři, kteří zde v loňském roce uskutečnili podobnou akci „Vánoce zdarma“. Nyní chtějí zopakovat její úspěch v letní podobě.

Jedná se o komunitní projekt, který umožnuje pořízení rozličného zboží a předmětů zcela zdarma, cokoliv se návštěvníkovi Freeshopu zalíbí, může si odnést domů.

Smyslem této akce je nabídnout netradiční alternativu k tradičnímu způsobu nakupování a vytvořit prostor a příležitost pro setkávání a vzájemné obohacení.

Přijďte zažít radost z obdarování někoho dalšího nebo si udělat radost z dárků od ostatních.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…