Praha 7: V Bubnech byla uklizena černá skládka

07.06.2015 21:11

Dobrým příkladem spolupráce občanů, radnice a soukromého vlastníka je odstranění rozsáhlé černé skládky v areálu Bubny, k němuž došlo v těchto dnech.

Praha 7: V Bubnech byla uklizena černá skládka
Foto: zeleni.cz
Popisek: Budova nové radnice na Praze 7

„Městská část byla na skládku v blízkosti železniční zastávky Praha – Holešovice upozorněna koncem dubna prostřednictvím aplikace Lepší místo. Ihned jsme začali jednat s vlastníkem pozemků o jejím odstranění. Jsem rád, že se do měsíce podařilo pozemky vyčistit,“ uvedl starosta Prahy 7 Jan Čižinský.  

Vlastník pozemků společnost Bubny Development s.r.o. se po odstranění skládky zaměřil na úklid dalšího odpadu, který se v dané lokalitě nacházel. Zároveň informoval radnici, že v nejbližší době provede opravu plotu pozemku a zajištění přístupových cest. Tyto kroky by měly zamezit opětovnému vzniku skládky.

Služba Lepší místo, k níž se Praha 7 přihlásila v letošním roce, umožňuje občanům pomocí aplikace pro tablety a chytré telefony zaznamenávat problémy na území dané obce, které se touto cestou ihned dostanou k odpovědným pracovníkům úřadu.

www.lepsimisto.cz

pozemek Bubny - dříve.jpg

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…