Příbram: Farmářské trhy Hořejší Obora by měly zahájit sezónu 17. března

05.02.2018 15:16

Po delší odmlce přinášíme zprávy všem příznivcům příbramských Farmářských trhů Hořejší Obora. Předpokládáme, že letošní sezónu zahájíme 17. března od 8 do 13 hodin na Hořejší Oboře. Ovšem pokud nebude mrznout a nebude metr sněhu.

Příbram: Farmářské trhy Hořejší Obora by měly zahájit sezónu 17. března
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Jelikož nezahálíme a pilně komunikujeme s prodejci, kteří se budou na letošních farmářích podílet, budeme vás do března informovat hlavně o nich. Dnes vám představíme úplného nováčka našich trhů. Bude jím Pavel Brenner, příbramský rodák žijící ve Všeradicích.

Založil firmu Dobroshop, která vyrábí a prodává sladkosti bez cukru – slazené ječmenným sladem nebo bezlepkovým pšeničným sirupem. Další přidanou hodnotou jeho výrobků je absence živočišných surovin, chemických dochucovadel a konzervantů. Rádi u pana Pavla nakupují vegani a makrobiotici. Ječmenný slad – Dobroslad nebo pšeničné sirupy s bylinnými příchutěmi - jsou součástí nabídky, kterou navíc doplňuje Café de Honduras. Tato 100% arabica je pěstována ve stínu ve vysokých nadmořských výškách, kde mají zrna dostatek času dozrát do plné a lahodné chuti. V letních měsících pro vás připraví z bylinkových pšeničných sirupů limonády.

Více informací o tomto prodejci najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…