Prostějov: Vyhlášení velkoplošné deratizace na území města

21.03.2023 8:33 | Tisková zpráva

Město Pelhřimov, zastoupené hospodářským odborem, na základě předcházení přemnožení hlodavců a v souladu se zák.č.258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů vyhlašuje od 1. dubna do 30. dubna 2023 jarní ochrannou velkoplošnou deratizaci na území města Pelhřimova.

Prostějov: Vyhlášení velkoplošné deratizace na území města
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Do této akce, aby byla co možná nejúčinnější, je třeba, aby se zapojili majitelé domů a provozoven, kde lze výskyt hlodavců předpokládat. Pro podniky a organizace je deratizace samozřejmostí.
Položení nástrah a opakované kontroly budou provedeny v termínu od 4. 4. 2023 do 12. 4. 2023.

Pokud zjistíte zvýšený výskyt hlodavců v okolí Vašeho bydliště, volejte do pátku 31. 3. 2023 v době 8,00 – 14,00 hod.  pana Tomáše Štefánka – tel. 565 351 476, e-mail: stefanek@mupe.cz.

Město Pelhřimov, zastoupené odborem hospodářským, žádá všechny majitele domácích zvířat, aby v době velkoplošné deratizace zamezili jejich volnému pohybu po veřejných prostranstvích města.

Velkoplošná deratizace určená na výrazné zregulování výskytu hlodavců bude předložena ke schválení Krajské hygienické stanici Kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě, územní pracoviště Pelhřimov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…